Renovering av avlopp, Etapp 5

Bostadsrättsföreningen har beslutat att renovera avloppssystemet i fastigheten och har gett DaKKI Entrepenad AB uppdraget att utföra arbetet. Nu startar Etapp 5 där arbetet fortsätter med gemensamma ledningar i bottenplattan. Arbetet kommer att påverka samtliga boende på Fallskärmsgatan 1, 3, 5, 7 och Segelflygsgatan 10a, 10b och 10.

Arbetet kommer att starta under vecka 2, 2017 och pågå fram till vecka 6 och innebär en så kallad relining (rörförnyelse) av gemensamma avloppsledningar med tillhörande anslutningar i kök och badrum och extrawc i bottenplan.

En preliminär tidplan är uppsatt på Fallskärmsgatan 1 samt Segelflygsgatan 10. Det innebär att mellan v.3-6, så är avloppet helt avstängt. Vänligen respektera avstängningen då en spolning förstör reliningen och kan leda till förseningar och extra kostnader.

Ni kommer att ha tillgång till dusch och toalett i gårdshuset samt en dusch/toavagn som kommer att vara uppställd vid vändplan på Fallskärmsgatan. Vidare kommer torrtoaletter att ställas ut i varje lägenhet. Dakki ombesörjer hämtning och lämning av dessa. Dakki behöver tillträde till lägenheter på bottenplan och 1 tr. Dessa kommer att aviseras separat med anvisningar för nyckelhantering mm. Övriga lägenheter kommer ej att beträdas.

Arbetet kommer att under vissa tider ha störande ljud från t ex rensning och kompressorer.

För frågor maila johan.mikkelsen@dakki.se

/Styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *