Relining under 2018

Under 2018 kommer vi att utföra sista etappen av vårt reliningprojekt. Sista etappen innebär att spillvattenrören under husen mot Skarpnäcks all’e och del av husen mot brandparken samt spillvattenrör från gårdshuset ska relinas. I och med denna etapp är projektet klart och vi kan se fram emot många tiotals år med stammar och avlopp som fungerar utan återkommande stopp och vattenskador.

Boende vid Segelflygsgatan 12, Skarpnäcks all’e 60 samt Fallskärmsgatan 9 kommer att påverkas en viss tid när avloppet blir avstängt, inga ingrepp ska göras i lägenheterna och alla boende kommer att i god tid bli informerad om vilka tider det gäller och vilka åtgärder som görs för att minimera den störning som detta innebär.

/Styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *