TVÄTT AV LOFTGÅNGARNA

I år tvättar vi loftgångarna, både golv och räcken. Detta kommer starta under första veckan av april med hänsyn till väder och vind. Det kommer utföras med högtryckstvätt vilket gör att det sannerligen kommer skvätta på fönster. Är fönsterna i behov av tvätt efteråt görs det av er boende själva.

Påminnelse. Vi arbetar kontinuerligt med SBA, Systematiskt Brandskydds Arbete, det innebär bland annat att alla är skyldiga att tillse att loftgångarna alltid är tomma.  Är olyckan framme behöver alla få möjlighet att komma ut ur fastigheten. Därför är det viktigt att alltid påminna varandra om detta.

Trevlig vår och rena balkonger:)

Vänligen / Styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *