Relining, sista etapp

Bostadsrättsföreningen har beslutat att renovera avloppssystemet i fastigheten och har gett DaKKI Entrepenad AB uppdraget att utföra arbetet. Nu startar Etapp 6 där arbetet fortsätter med gemensamma ledningar i bottenplattan. Arbetet kommer att påverka samtliga boende på Fallskärmsgatan 9 och Segelflygsgatan 12 samt Skarpnäcks Allé 60.
Arbetet kommer att starta under vecka 19, 6 maj 2019 och pågå fram till vecka 26, 28 juni 2019 och innebär en så kallad relining (rörförnyelse) av gemensamma avloppsledningar med tillhörande anslutningar i kök och badrum och wc i bottenplan.
En preliminär tidplan kommer att sättas upp i trapphusen på 9, 12 och 60. Arbetet kommer att fördelas i olika etapper vilket innebär att avstängningen är fördelat enligt följande:
v.19 – Tvättstugan/Lokalen.
v.20-21 – Fallskärmsgatan 9.
v.22-26 – Skarpnäcks Allé 60 och Segelflygsgatan 12.

Vänligen respektera avstängningen då en spolning förstör reliningen och kan leda till förseningar och extra kostnader.
Ni kommer att ha tillgång till dusch och toalett i gårdshuset samt en dusch/toavagn som kommer att vara uppställd vid affären mot tunnelbanan, på Skarpnäcks Allé. Vidare kommer torrtoaletter att ställas ut i varje lägenhet samt utslagsbackar på loftgångarna för diskvatten på Skarpnäcks Allé 60. Dakki kommer preliminärt att behöva tillträde till lägenheter på bottenplan och 1 tr. Dessa kommer att aviseras separat med anvisningar för nyckelhantering mm. Övriga lägenheter kommer ej att beträdas.
Arbete kommer att ske i lokaler på bottenplan på Fallskärsgatan 9 och Skarpnäcks Allé 60. Mer information kommer att aviseras direkt till dessa.
Arbetet kommer att under vissa tider ha störande ljud från t ex rensning och kompressorer.
För frågor maila johan.mikkelsen@dakki.se

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *